GESCHIEDENIS EN BEROEPSERVARING

recherche


SCALP S.A.S. bestaat 60 jaar, dit is een geschiedenis van de beroepservaring en know-how die SCALP S.A.S. deden groeien en evolueren. Bij aanvang waren zij een lokale verdeler van chemische en reinigingsprodukten, SCALP S.A.S. en haar directie hebben een onderneming opgebouwd gespecialiseerd in chemische produkten, evoluerend van eenvoudige mengelingen naar meer complexe technieken voor de hedendaagse produkten, in een markt die uiterst veeleisend is op het valk van kwaliteit en werking.

De missie en het hart van de activiteit van SCALP S.A.S . bevindt zich in de eerste plaats in ONDERZOEK en ONTWIKELING van de SPECIALE CHEMISCHE PRODUKTEN, hun fabrikatie en industrialisatie, en uiteinlijk de distributie in een internationaal netwerk van gespecialiseerde pro’s.


developper

SCALP S.A.S. bedient de professionals in de BOUW, en levert ook PRODUKTEN OP MAAT voor TRANSPORT en INDUSTRIE.
De werkkracht van de onderneming bestaat vandaag dank zij de keuze van haar medewerkers en meer specifiek door de KEUZE VAN DE PERSONEN die het bedrijf bemannen. De onderneming groeit en dit vooral dank zij het reaktievermogen, innovatie en sterke implicatie bij de ontwikkeling van ECOLOGISCHE produkten.

Een strikte opvolging van de verschillende wetgevingen (zowel Europees als Wereldwijd) haar implicatie binnen het comite REACH en haar lidmaatschap bij verschillende professionele verenigingen zoals de UIC verleent aan de firma SCALP S.A.S en zijn clienteel een garantie van de regeneratie en kwaliteit zonder weerga.
 SLEUTEL CIJFERS
Opgericht in 1950
Gegroeid uit de petroleum industrie, de bestuurder onderhoudt banden en een gepriviligieerde ervaring met de fabrikanten van de moleculen, wereldwijd.
2000 m2 fabrieksruimte, 9000 m2 industrieterrein in volle eigendom
5 km ten oosten van Parijs tussen de aurtosnelwegen A86 en A3, op de kruising van de N3
Huidige productie capaciteit : 8500 ton/jaar
Produktiermiddelen zijn polyvalent : mechanisch, electrisch, pneumatisch
Meer dan 600 ton opslagrruimte
ISO 9001 versie 2000 gecertifieerd, bezig met de voorbereiding voor ISO 14000
Optimale controle op de werking : fabriek, laboratorium, burelen op de zelfde site
Dubbelwandige fabricatie reactoren in inox verwarmd en onder druk van : 200, 1000, 2000, 3600, 4000, 5000, 6000 en 10000 liter
Automatisatie van het fabrikatieproces van de opslag van de grondstoffen naar de verpakking via de mengelingen
Geintegreerd informaticasysteem die een respons en het meten van de dagelijkse prestaties mogelijk maken
40 medewerkers waaronder 10 kaderleden
Verkoopsteam samengesteld uit 11 technisch-commerciele specialisten voor een optimale vertegenwoordiging in het hele land
Vastleggen van de regio en het verdelersnetwerk en internationale verkoop ( Afrika, Azie, West-Europa en Oost-Europa )