ONDERZOEK EN ONTIWIKKELING
produits_ng
cofrac
sgs

KWALITEIT

De sterkte van het team researchers van SCALP S.A.S. ligt in de mogelijkheid tot studie, ontwikkeling en formuleren van een produkt op maat, vertrekkende van een lastenboek, een besproken nood en/of een gewenste applicatie ; de “ tailor made “.

 • In harmonie met de markt en de geldende Europese wetgeving, is het laboratorium SCALP S.A.S. geevolueerd om plaats te maken voor nieuwe produkten die aan de verwachtingen van de klanten kunnen voldoen en de voldoening te verhogen.
 • Neemt ervaren en gekwalificeerd personeel aan
 • Verhoging van de oppervlakte van de research lokalen
 • Constante investering in toestellen, software en meetapparatuur
 • Opvolging en controle van de produktiematerialen in het kader van de certificatie
 • ISO 9001 versie 2000
  Een goed onderhouden partnership met de verschillende eindgebruikers van ingewikkelde formules. De produkten worden dan gevalideerd met deze en geven de klanten, verantwoordelijk voor de research, een garantie van kwaliteit in een reeele optimale situatie.


  PRODUKTEN OP MAAT

  produits_sur_mesure

  De respons is een van de sterke punten van de onderneming. Oplossingen ontwikkelen en antwoorden op een correct lastenboek in een recordtijd is een prioriteit voor het laboratorium SCALP !

  Iedere nieuwe studie aanvraag moet voldoen aan fundamentele principes vooraleer de studie kan aanvaard worden :

  De onderneming valideert eerst de “realiseerbaarheid “van de studie naast het potentieel van wat in het lastenboek staat

  Een eerste studie betreffende ethische principes, in de richting van “ecologie “ wordt uitgevoerd

  Eens deze principes gevalideerd zijn, kan de studieaanvraag aanvaard worden.

  Research, formuleren, doeltreffendheidstests, studie over de industrialisatie, studie op het effect van het eindprodukt op de naaste omgeving ( gekozen verpakking, opslagruimte, evolutie van de ondergrond welke in contact kunnen komen ) kenmerken de fundamentele principes van het laboratorium SCALP.

  De onderneming, lid van het comite REACH en van de grootste professionele organizaties zoals UIC engageert zich om de garantie en de strikte conformiteit aan de strengste etiketering ter wereld ; de reglementaire en veiligheids etiketering van de Europese commissie. Daarna wordt de etiketering uitgevoerd in ons bedrijf ongeacht de taalkeuze.

  De reactiviteit eigen aan de structuur van de onderneming laat toe u een geindustrialiseerd eindprodukt te leveren dat volledig beantwoordt aan de noden en dit in een record tijd.